Ryhdy ehdokkaaksi

Vielä ehtii mukaan!

Nyt on aika pohtia, olisitko sinä tai joku työpaikaltasi valmis asettumaan ehdolle ensi kevään vaaleissa? Uudistava Vaihtoehto-vaaliliitto voi olla sinullekin oikea paikka pyrkiä vaikuttamaan liitossa tehtäviin päätöksiin.

Ehdokkaana muiden joukossa!

Viime kerralla meillä oli ehdokkaina lähes 200 selliläistä eri puolelta Suomea. Myös ensi keväänä ehdokkaita tulee olemaan suurin piirtein saman verran. Et siis ole ajatuksiesi tai pyrkimystesi kanssa yksin. Ehdokkaaksi asettumisessa saattaa mietityttää se, mitä se tarkoittaa, mitä ehdokkaana olo vaatii, tai mitä sinun tulisi ehdokkaana ollessasi tehdä? Olemme vaalitoiminnassamme lähteneet liikkeelle siitä perusajatuksesta, että otsa rypyssä ei ryhmässämme tarvitse kulkea. Jokaiselta  meidän ehdokkaalta löytyy roimasti asennetta, iloa ja intoa, viedä SEL:a uuteen suuntaan.

Meillä on jo olemassa vahvat alueelliset rakenteet, joilla pystymme tarjoamaan jokaiselle ensi kertaa mukaan lähtevälle ehdokkaalle tukea ja apua vaalityön suunnittelemiseen ja toteuttamiseen. Emme myöskään ole unohtaneet vaalien aiempia konkareita, vaan pyrimme toiminnassamme siihen, että jokaisen ehdokkaamme on hyvä ja mukava tehdä omaa ehdokastyötään työpaikoilla ja alueilla yhteisen asian puolesta.

Jos haluat lähteä ehdokkaaksi edustajakokousvaaleihin, tai olet muuten vain kiinnostunut vaaleihin liittyvistä asioista; haluaisit esimerkiksi toimia jonkun toisen ehdokkaan tukiryhmässä, täytä alla oleva lomake.

Olemme sinuun yhteydessä!

 

Lomake

Virhe: Yhteydenottolomaketta ei löytynyt.