Toimiston väki

Lea Väänänen, liittosihteeri, 045 876 3997, lea.vaananen(at)selry.fi

Historiasta ja maailman kuulumisista kiinnostunut Lea saapui joukkueen vahvistukseksi kesällä 2021. Ensimmäinen vuosi edustajakokoukseen valmistautumisella sekä liiton edunvalvontamaailmaan ja kv-asioihin perehtymisellä Henkan johdolla. Vuoden 2022 edustajakokouksessa pesti vaihtui projektipäälliköstä liittosihteerin hommaksi. Vahvoilla mielipiteillä varustetulla Lealla on työ- sekä luottamustaustaa eri kv-järjestöissä, sd-järjestöissä sekä ammattiyhdistysliikkeessä. Työn vastapainoksi luonnossa liikkuminen, luonnon valokuvaaminen ja sienestäminen ovat sydäntä lähellä. Vapaa-aikaan kuuluu lisäksi perhe, jonka kanssa kokatessa sekä matkustellessa aika kuluu rattoisasti.

 

henkkaartikkeliHenri Lindholm, kansainvälisten asioiden asiantuntija, 040 759 6568, henri.lindholm(a)selry.fi    Eläkkeellä 1.7.2023 alkaen

Henri tunnetaan piireissä paremmin lempinimellä Henkka ja vastuualueena hänelle kuuluu SEL:n kansainväliset kuviot, edunvalvonta ja yhteistyö. Henkka osallistuu myös SAK:n hallituksen toimintaan yleisvarajäsenen paikalta. Henkka on pitkän linjan selliläinen ja muuttanut pääkaupunkiseudun sykkeeseen vasta tultuaan valituksi liittoon töihin vuonna 2001. Vapaa-ajallaan mies tunnustautuu jalkapallofaniksi, olkoon se hänet tuntevien mielestä sitten rikkaus tai haitta. Edustajakokouksessa toukokuussa 2022 Henkka siirtyi pitkäaikaiselta liittosihteerin pestiltä kansainvälisten asioiden asiantuntijaksi.

 

forslund

Markus Forslund, Pohjanmaan aluesihteeri, 040 772 2387, markus.forslund(at)selry.fi

Entinen liha-alan osaaja hoitaa Pohjanmaan alueella liiton ja jäsenten asioita. Himangalla asuvalla Markuksella ei hymy eikä huumori hyydy tiukassakaan tilanteessa. Vapaa-ajalla miehen kiireisenä pitää vaimo ja neljä tytärtä, sekä veneily ja laskettelu. Mies on myös intohimoinen jalkapallon seuraaja.

 

 

ari huukiAri Huuki, palkkasihteeri, 050 343 4942, ari.huuki(a)selry.fi

Arin tunnistaa leveästä Keski-Pohjanmaan murteesta ja hänestä löytyy rehtiä pohjalaista asennetta myös silloin, kun hän neuvottelee työnantajien kanssa jäsenten eduista. Palkkasihteerin työssään hän joutuu päivittäin visaisten kysymysten eteen, mutta nokkelana tiedonetsijänä ja tilastonikkarina, hän selviää vaikeistakin haasteista aina tes-neuvottelupöytiä myöten. Silloin, kun tämä entinen lihanleikkaaja ei ole Helsingin keskustoimistolla työn ääressä, hän rentoutuu kalastamisen ja golfin parissa, sekä lappaa saunapuita kirveellä vastapainona järjestötoiminnalle.

 

 

hiltunen Jouni Hiltunen, sosiaalisihteeri, 040 020 7361, jouni.hiltunen(a)selry.fi

Ei uskoisi, että tämä täysverinen karjalaispoika, joka puhuu suunsa puhtaaksi välillä kovinkin sanoin, on kuin yksi muskettisotureista. Slogan ”kaikki yhden ja yksi kaikkien puolesta” on mukana päivittäin Jounin hoitaessa liitossa sosiaalisihteerin pestiään. Työssään hän puolustaa heikompia, auttaen ja neuvoen sosiaaliturvan, työhyvinvoinnin ja työsuojelun pyörteissä. Yhdenvertaisuutta kannattava Jouni antaa usein tuulen tuivertaa vielä tuuheassa tukassaan raviradoilla, ja ottaa elämästä ja hevosista kaiken irti. Unohtamatta tietenkään entisenä valiolaisena luustosta huolehtivaa päivittäistä maitolasia.

 

 

Riitta Koistinen, sihteeri, 0400 139 940, riitta.koistinen(a)selry.fi

Riitta pitää niin paperit, asiat kuin miehetkin kurissa. Toimiston hengettärenä hänen luotaan moni jäsen (kuin myös toimiston tyypit) saa apua kulloinkin tarvitsemaansa ongelmaan. Riitan iloisen äänen kuullessa sujuu kokoustoimintaan liittyvät suunnittelut ja järjestelyt puhelimitsekin helposti. Ilman Riittaa monet asiat eivät olisi järjestyksessä saatikka arkistoituna ja se, mitä Riitta ei tiedä, ei ole oleellista. Vapaa-ajallaan tämä helsinkiläistynyt lieksalainen nauttii mökkeilystä ja koiran kanssa lenkkeilystä, harrastaa käsitöitä ja kalastelee.

 

katiKati Oksman, tiedottaja, toimittaja, 040 450 6464, kati.oksman(at)selry.fi

Liitossa tiedottajana ja Elintae-lehden toimittaja syksyllä 2017 aloittanut Kati on tomera ja huumorintajuinen tapaus. Kirjoittamisen ja valokuvauksen lisäksi Oksman on hyvin kärryillä myös sosiaalisen median ilmiöistä. Vapaa-ajalla hän nauttii runsain määrin ruokaa, mieluiten muiden valmistamana, sekä heiluttaa rautaa crossfit-salilla.  Matkustelemaankin tämä nainen on hanakka.