SEL:n edustajakokous alkaa huomenna, Uudistava Vaihtoehto-vaaliliitolla selkeitä tavoitteita

Uudistava Vaihtoehto-vaaliliiton kokousedustajat ovat valmiina edustajakokoukseen.

Suomen Elintarviketyöläisten Liitto SEL:n 19. edustajakokous alkaa huomenna Hämeenlinnassa. Vaaliliitto A – Uudistava Vaihtoehto sai kokoukseen 37 kokousedustajaa. Yhteensä kokouksessa on liiton tulevista linjauksista päätöksiä tekemässä 97 kokousedustajaa.

– Vaaliliittomme on valmistautunut edustajakokoukseen hyvin, hyvä vaaleissa tehty pohjatyö tulee varmasti myös näkymään kokouksen puheenvuoroissa, kertoo liittosihteeri Henri Lindholm tunnelmista ennen edustajakokouksta.

– Vaaliliitollamme oli selkeä sanoma edustajakokousvaaleissa. Se sanoma oli, että SEL:n on vihdoin tartuttava nykyajan haasteeseen ja muutettava liiton linja torjuntataisteluista työelämän kehittämiseen. Tämän saavuttamiseksi liitto tarvitsee uuden vuorovaikutteisen otteen jäsenistön tahdon toteuttamiseksi, Lindholm jatkaa.

Edustajakokous tulee valitsemaan myös liiton puheenjohtajan, hallituksen ja valtuuston.

– Liiton uudella hallinnolla tulee olemaan paljon tehtävää ja uuteen työehtosopimuskierrokseen täytyy lähteä valmistautumaan ajoissa. Uuden hallinnon päätavoite tulee olla pitää SEL vahvana edunvalvojana elintarviketyöntekijöille myös jatkossa. Lindholm toteaa.

 

Seuraa SEL:n edustajakokouksen kulkua www.selry.fi ja www.twitter.com/selry