Äänestä nyt Ihmisten Kokoisten Liiton puolesta! Postivaali alkaa keskiviikkona 28.3.2012

SEL:n edustajakokousvaalien postivaali alkaa keskiviikkona 28.3. ja kestää keskiviikkoon 4.4. saakka. Postivaaleissa voi äänestää jokainen SEL:n äänioikeutettu jäsen. Äänestysmateriaali toimitetaan jäsenille postitse ja postivaalit hoitaa Itella. Postivaaleissa äänensä antanut selliläinen ei voi enää äänestää myöhemmin huhtikuussa järjestettävissä uurnavaaleissa.

Vaaleissa voi äänestää oman vaalipiirinsä alueelta saman sopimusalan ehdokasta. Vaalipiirejä on kolme, itäinen-, läntinen-, ja pohjoinen vaalipiiri. Sopimusaloja on neljä; leipomoalat, lihavalmistealat, maidonjalostealat sekä elintarviketeollisuus.

Uudistava Vaihtoehto-vaaliliiton ehdokkaat löytyvät kotiin lähetetyistä ehdokaslistoista kohdasta A Uudistava Vaihtoehto -vaaliliitto tai Leipää!-lehdestä.

Anna äänesti Uudistavalle Vaihtoehdolle ja muutoksen puolesta! Uudistava Vaihtoehto -vaaliliiton ehdokaslista on kattava ja sieltä löytyy varmasti jokaiselle hyvä vaihtoehto näissä vaaleissa.

Vaaliliittomme ehdokkaisiin pääset tutustumaan tästä ja vaaliliittomme tavoitteisiin tästä. Muista myös lukea aiempia julkaisujamme ja vieraskynä-kirjoituksia.