Hae kunnon työn lähettilääksi!

Suomen Ammattiliittojen Solidaarisuuskeskus SASK kouluttaa uusia kunnon työn lähettiläitä 11.–12. huhtikuuta Helsingissä. Suosittu koulutus sopii kaikille kansainvälisestä vaikuttamisesta ja solidaarisuustyöstä kiinnostuneille ammattiliiton jäsenille. Viikonlopun aikana pureudutaan kampanjatyöhön sekä SASKin toimintaan kehittyvissä maissa.

Koulutuksen jälkeen lähettiläät voivat toimia solidaarisuustyön äänitorvina omilla työpaikoillaan ja eri tapahtumissa ympäri Suomen. Lisäksi tavoitteena on, että mahdollisimman moni osallistuu vapaaehtoisena 23.–24. toukokuuta Helsingissä pidettävälle Maailma kylässä -festivaalille. SASK on yksi festivaalin pääyhteistyökumppaneista ja pyörittää alueella olevaa Kunnon työn kylää.

niskanen_artikkeli
Lauri Niskanen toimii pääluottamusmiehenä Saarioisilla ja hän on käynyt SASK:n Kunnon työn lähettiläs-koulutuksen.

SEL:n liittohallituksen jäsen, Lauri Niskanen Saarioinen Valkeakoskelta on käynyt SASK:n Kunnon työn lähettiläs-koulutuksen jota suosittelee kaikille asiasta kiinnostuneille:Globaali talous tarvitsee globaalia ammattiyhdistysliikettä. Kolmannen maailman huonot ja ihmisarvoa alentavat työolot eivät ole kenenkään etu. SASK on suomalaisen ammattiyhdistysliikkeen kehitysyhteistyöjärjestö jonka tavoitteena on edistää ammattiyhdistystoimintaa maissa, joissa työntekijöillä ei vielä ole täysin toimivaa edunvalvontaa. SASK:n kunnon työn lähettiläänä olen mukana tekemässä tätä työtä.”

 

Kevään koulutus alkaa lauantaina 11. huhtikuuta kello 9.30 Helsingissä ja päättyy sunnuntaihin 12. huhtikuuta kello 15 mennessä. SASK maksaa osallistujien majoituksen, ruoan ja ohjelman sekä koulutuksen että mahdollisen festivaaliviikonlopun osalta. Pitkämatkalaisille SASK kustantaa myös matkat Helsinkiin ja takaisin halvimman kulkuvälineen mukaan.

Voit hakea koulutukseen 8. helmikuuta asti tästä linkistä
Koulutukseen hakijoiden valinnassa pyritään siihen, että osallistujia valitaan mahdollisimman tasapuolisesti eri ammattiliitoista eri puolilta Suomea.

Lisätietoa antaa  SASK:n kehitysviestinnän koordinaattori Katri Blomster, s-posti: katri.blomster@sask.fi

Lue myös SASKin lähettiläs Pirjo Laurilan haastattelu täältä: www.sask.fi/uutiset-ja-tiedotteet/514-sask-aktiivi-omalla-pienella-panoksella sekä uusien lähettiläiden tuntemuksia täältä: http://issuu.com/suomenammattilittojensolidaari/docs/tm_4_2014_nettiin